Pages

Why Running Man Is So Cool ?? Because..............................................

Hah , korang  nampak  x  gambar  kat  atas  ni...
Diorang  ni  lah  pengacara  variety  show  terpopular 
di  Korea  yang  bertajuk  Running  Man...
Diorang  sangat  cool...Tengok laa  rancangan  ni..best  sangat...
Tiap episod , mesti ade guest yang  datang..
sekali  tengok  mesti  nak  lagi..
sekarang  ni  aq tengah  tunggu  episode  102  untuk  didownload...muahaha..:)


0k , jom  mula  dari  tepi ..hehehe..
paling  hujung  sebelah  kiri  ialah  Yoo Jae Suk , Joong  Ki ,
Ji  Suk  Jin , Song  Ji  Hyo , Kim  Jong  Kook , Kang  Gary , Haroro
& akhir  sekali  yang  paling  tinggi  dan  yang  paling  muda  tu 
nama  nye  Lee  Gwang  Soo...hahaha...
 Hari  ni  nak  cerita  kan  pasal  diorang..hehehe......
               
                            (...JOM...)

Yoo  Jae  Suk  = Hah ,  dia  ni  lah  yang  mengacara
                           Nama  gelaran  dia Yooruce Willis
                                                          Grasshopper
                                                          YooHyuk
                           Dia  ni  dah  berumur  jugak  
                           Tapi  dia  baik...Orang  panggil  dia
                           GRASSHOPPER
                           Sebab  dia  ade  cipta  tarian  belalang
                           (cuma  gelek  punggung  je ..haha)
                           Dia  suka  warna  hijau...:)


                        
Joong  ki         = Dia  ni  pulak  muda  lagi...
                           umur  nye  20-an..
                           Dia  ni  comel  giler....
                           gelaran  untuk  dia  ialah
                           Flower  Boy sebab  dia  
                           pandai  mencuri  hati
                           oo0...Dia  ni  sangat  romantik..
                           Sekarang  ni  dia  dah  x  jadi  ahli  
                           Running  Man                               
                           Sebab  dia  banyak  kerja (berlakon)
                           Kesian  dia , 
                           waktu  episod  dia  keluar  dia  nangis
                           Cute  muka  dia  walau  tengah  nangis


Ji  Suk  Jin      = Dia  ni  dah  berumur  sikit
                          Dia  asyik  kena  buli  je...
                          Selalu  nya , setiap  permainan , 
                          dia  yang  akan  OUT  dulu
                          haha..sebab  senang  nak  kejar  dia
                          "Mission  Start" sume  ahli  
                          akan  cakap  macam  tu  time  dia  out
                         


Song  Ji  Hyo   =Dia  artis  yang  cantik  +  comel
                          Dia  ni  garang  juga  sebenarnya 
                          Dialah  satu-satunya  perempuan  
                          dalam Running  Man
                         Hmm..dulu  Kang  Gary  minat  dia 
                         Tapi  sekarang  ni  x  tahu  laa
                         Dia  ni  sangat  bijak  &
                         seorang  yang  teliti...:)


 Jong  Kook    = Dia  ni  ahli  yang  paling  agresif
                          Dia  ni handsome + comel
                          Dia  ni  seorang  yang  teliti
                          Badan  dia  muscular  habess..
                          Otot-otot  nye  besar
                          Nama  panggilan  dia ialah Tiger
                                                                   Sparta Kook
                                                                   Comander


Kang  Gary    = Dia  ni  amat  mencintai  Ji  Hyo
                         Dia  ni  comel  
                         walau  umur  dah  cecah  30-an
                         Dia  ni  seorang  penyanyi  hip  hop 
                         Dia  suka  buat  lawak....hahaha...
                        dia  ni  cam pemalu  jugak...    
                                   


Haroro          = Dia  ni  pulak  keanak-anakan 
                         walau  umur  30-an
                         Tapi  dia  ni  comel  tau...
                         Nama  gelaran  dia  ialah  Haroro
                                                                  Pororo
                                                                  Haha
                         Nama  sebenar  dia  Ha  Dong  Hoon
                         Musuh  dia  ialah  Ji  Hyo....hohoho


Gwang  Soo  = Umur  dia  20-an\
                        Dia  ni  tinggi  lampai 
                                    Dia  ni  model  kot...ntah  laa
                        Tapi  disebabkan  dia  muda  maka  
                        ahli  lain  suka  buli  dia
                        Lagi  pun  dia  ni  memang tak  pandai
                        Nama  timangan  dia  ialah  Giraffe...:)

1 positive comments:

eyjalukman said...

hampeh kayda kata kwang soo tk pndai . ahahah

Post a Comment